Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΘΕΩΡΙΑ




ΘΕΩΡΙΑ

Διαστροφή. Ακόμα ένα Σάββατο βράδυ ξοδεύτηκε. Ο άνδρας με την κόκκινη κουκούλα τράβηξε προς τα Νότια σέρνοντας πίσω του αρχαίες αρρώστιες. Το Κτήνος  πίνει κρασί ενώ θρυλικοί τραγουδοποιοί κάνουν το δρόμο υπνωτικό.
-

      Η νεράιδα με τα μαύρα μαλλιά φοράει μια μπλε κορδέλα και ένα άσπρο φόρεμα. Η έρημος εκτείνεται ως εκεί που φτάνει το μάτι κι εκείνη στέκεται μόνη της στη μέση. Δεκαεφτά ακτίνες φωτός διαφορετικών χρωμάτων βγαίνουν από μέσα της. Στην πραγματικότητα είναι σημεία που αφήνουν πίσω τους ουρές. Ανάμεσα τους το Φωτόνιο, το Ηλεκτρόνιο και το Quark.
-
Ένα σύμπαν ολοκληρώνει μια σπείρα άπειρων δυνατοτήτων. Τι είναι όμως πάνω από το άπειρο δεν το ήξερε άλλος από τον Ηλιακό Οξυδερκή. Μια βροχή από οργασμούς υψώθηκε πάνω από το τοπίο της αβύσσου και κατασπάραξε κάθε ελπίδα για ζωή και ευτυχία.
-
Αιώνιος, εναρμονισμένος, αστρικός ήχος βύθισε τα νύχια του στο πετσί της πραγματικότητας και μετέτρεψε το προηγούμενο μπλε σε αθάνατη κουρτίνα μεγαλείου που προκύπτει από τη μεγαλοφυΐα του Ενός που είναι Όλα.
-
Μια θολή πορεία μέσα στη ζέστη, το Φως δεσπόζει σαν τύραννος πάνω από τα κεφάλια μας ενώ κάθε ταυτότητα μπλέκεται με τις άλλες. Ως αποτέλεσμα κανείς δεν είχε την ευκαιρία να σταματήσει τη συμμετοχή του σε άλλες λιτανείες.
-
Κοίτα γύρω. Βίωσε το σύννεφο. Έλα εδώ. Γιατί όχι; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου